Információs vonal
06 30 194 6664
Bejelentkezés
 • Céginformáció
 • Székhely
  1117 Budapest, Fehèrvári út 50-52. II. em

 • Levelezési cím
  1117 Budapest, Fehérvári út 50-52. II. em

 • Telefon
  +36 1 225 8377

 • Fax
  +36 1 209 3086

 • E-mail
  office@crconsulting.com

 • Ügyvezető
  Solti Árpád, Kárpáti Gábor

 • Adószám
  14306354-1-43

 • Cégjegyzékszám
  01-09-898019

ÁLLATBIZTOSÍTÁSOK
Utolsó módosítás: 2015.01.30
Tenyészállat- és lóbiztosítás
A tenyészállat- és lóbiztosítás keretében a lovak és a tenyésztésbe vett szarvasmarhák, sertések, birkák és kecskék betegség és baleset miatti veszteségét térítjük meg. A biztosított állatok elhullása illetve kényszervágása esetén nyújt kártérítést.
 
Növendék és hízóállatok biztosítása
A növendék és hízóállatok biztosítása a gazdasági haszonállatok (szarvasmarha, sertés, juh, kecske) növendék- és hízóállatai számára kínált betegség és balesetbiztosítás. A biztosított állatok elhullása illetve kényszervágása esetén nyújt kártérítést.
 
Baromfibiztosítás
Baromfibiztosításunk a különböző tenyésztett baromfifajok (tyúk félék, kacsa, liba, pulyka) számára kínált betegség és balesetbiztosítás. A biztosított állatok elhullása illetve kényszervágása esetén nyújt kártérítést.
 
Állatállományok természeticsapás- és elemikár-biztosítása
Az állatállományok természeticsapás- és elemikár-biztosítása a gazdasági haszonállatok (szarvasmarha, sertés, juh, kecske és baromfi) tűz és villámcsapás, vihar és jégverés, árvíz, földrengés, földcsuszamlás, valamint ismeretlen üreg beomlása és a víz- és gőzvezeték meghibásodása miatt bekövetkező károkra nyújt fedezetet. Mind a tenyész-, mind a vágóállat biztosítható. A biztosított állatok elhullása esetén nyújt kártérítést.
 
Tenyészállatok rendkívüli veszteség biztosítása
A tenyészállatok rendkívüli veszteség biztosítása a gazdasági haszonállatok (szarvasmarha, sertés, juh, kecske) tenyész egyedei számára kínált betegség és balesetbiztosítás.
 
Állatállományok költségkiegészítő biztosítása
Az állatállományok költségkiegészítő biztosítása a gazdasági haszonállatok (szarvasmarha, sertés, juh, kecske) egyes, az állategészségügyi törvényben meghatározott, bejelentési kötelezettséggel és hatósági kiirtással járó fertőző betegségei esetén felmerülő költségek fedezetére szolgál. Ezen betegségek közül a legfontosabbak a száj- és körömfájás, BSE és a sertéspestis. A kártérítés a biztosított állattartó telep újraindításához nyújt segítséget.
 
Nagy értékű lovak biztosítása
A nagy értékű lovak biztosítása hobby és sportcélú lovak teljes körű biztosítására szolgál. A modulárisan felépülő biztosítás a következő elemeket tartalmazza: tűz- és elemikár, a betegség és baleset miatti elhullás, az ellési kockázat, az állatorvosi kezelési költségek, a szállítás, a verseny kockázat és az állattartói felelősség. A szerződő ezekből tetszőlegesen állíthatja össze a számára szükséges biztosítást.
 
Hívja információs vonalunkat, vagy írjon e-mailt a tamas.podor@crconsulting.hu címre.
Minden jog fenntartva © 2013 Corporate Risk Consulting Biztosítási Alkusz Kft.
Készítette: SK Trend Kft
Verzió: 1.0.162
Utolsó frissítés: 2016.08.18